sexta-feira, 8 de fevereiro de 2008

Part 1: Els Símbols Misteriosos van Projectar en Cel de Nit Per Disc Aeri Prop de Stephenville, Texas, Aeroport Local

Original Disc aeri (fora de focus) Quin va Convertir en Canviar Símbols,
Gener 19, 2008, Videotaped per Començament de David 10:10 PM Central,
Prop de Stephenville, Texas, Aeroport Local.






Clic aquí per veure vídeo breu excerpt de símbols
pulsing Dos per segon (canviant cada 15 marcs de vídeo).
Vídeo proporcionat per Steve Allen, Glen Rose, Texas.


Febrer 6, 2008 Stephenville, Texas - En Gener 31, 2008, era en Glen Rose, Texas, per entrevistar Steve Allen, Owner, President i CEO de & L S Empreses i Noli de Texas, un trucking i empresa de corretatge del transport en Glen va Augmentar. [ Veu 020508 Earthfiles.] Steve Dit, “tinc un amazing videotape per mostrar et. El senyor, David, qui va operar la càmera va portar un DVD a mi a la meva oficina, li vaig pagar alguns diners i ell van dir podria fer qualsevol cosa vaig voler amb el videotape. I et vull per tenir una còpia, Linda.”

David va començar córrer la càmera a 10:10 PM Central, en Dissabte, Gener 19, 2008, mentre estant en el seu porxo de casa prop del Stephenville aeroport local en el costat de l'est de ciutat. David braced el seu braç i càmera contra un correu de fusta en el porxo. El total videotape curses per gairebé 12 minuts. Ocasionalment la veu de David pot ser sentida, així que l'àudio funcionava. Però David va dir Steve Allen no podria sentir qualsevol so del disc original que de cop va començar projectar el colorful símbols que pulsed dos per segon, canviant cada 15 marcs de vídeo. Trenta marcs de vídeo iguals un segon.

El seguint és una seqüència d'imatges en ordre aviat després del disc “va convertir en” el pulsing símbols. Mirava a través d'arxius tinc sobre símbols dibuixats per persones en la síndrome d'abducció humana. Vaig trobar algun similarities al Stephenville símbols aeris i tindrà unes quantes comparacions en part 2. Si qualsevol Earthfiles l'espectador té informació sobre qualsevol o tot d'aquests símbols, si us plau correu electrònic m'a: earthfiles@earthfiles.com.











































5:30 SÓC Central, Gener 20, 2008, Més Pulsing Símbols Aeris

Llavors set hores més tard a 5:30 SÓC Central, en Gener 20, 2008, un Glen va Augmentar El Joan anomenat resident havia augmentat per un dia nou quan ella noticed símbols pulsing en el cel. Va agafar la seva càmera quieta digital i va agafar la una imatge a sota. Però va dir Steve Allen que va mirar el movent “serp de cel que” canvia formes per diversos minuts.


O
ne De molts pulsing els símbols van mirar per Joan de Glen Rose, Texas,
A 5:30 SÓC Central, en Gener 20, 2008, set hores després de David en Stephenville
videotaped pulsing Símbols per gairebé 13 minuts. Imatge proporcionada per Steve Allen.

© 2008 Linda Moulton Howe

http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1384&category=Environment

Sem comentários:

Enviar um comentário